HyvinLiikKuVa ry

HyvinLiikKuVa ry. on vuodesta 2015 lähtien toiminut liesjärveläinen yhdistys. Yhdistyksentarkoituksena on herättää ja ylläpitää sekä edistää ja tukea hyvinvointia, liikunta- jakulttuuriharrastusta sekä harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa Suomessa. Näistäelementeistä koostuu yhdistyksemme nimikin HYVINvointi, LIIKunta, KUlttuuri ja VApaa-aika.


TOIMINTA

Yhdistys järjestää viikoittain kevät- ja syyskaudella ryhmäliikuntatunteja Sali 836:ntiloissa (os. Liesjärventie 836, 31350 Liesjärvi). Tiistaisin Tiistaitreenit, keskiviikkoisinÄijäreenit, torstaisin Lavis®-lavatanssijumppa ja joka kuukauden ensimmäisenäsunnuntaina Perhepeuhu ja Rivitanssi. Lisäksi elokuvakerho kokoontuu silloin tällöin.

Kesäkaudella ollaan liikuttu myös porukalla erilaisilla teemoilla, ohjelmassa on ollut mm.metsäjoogaa, sauvakävelyretkiä, toiminnallisia pihatreenejä ja piha-Lavista.

Koko perheen yhteisiä tapahtumia on myös perinteiset kevätkauden päättäjäiset sekäpikkujoulut. Lisäksi ollaan tehty erilaisia kulttuuriretkiä eri teemoilla. Ollaan käytyyhdessä mm. teatterissa ja musikaalissa sekä LiveLavis-tapahtumissa.

Yhdistyksen toiminnasta ilmoittelemme kunnan internetsivuilla sekä Facebookissa Liesjärven sekä naapurikylien sivuilla ja yhdistyksemme omassa Facebook-ryhmässä (Sali836).

Yhteyttä voit ottaa puheenjohtaja Janette Koskiseen p. 040 508 5354.