Toiminta kylällä

Liesjärvellä toimii aktiivisesti monta yhdistystä

Liesjärven Kyläyhdistys ry on perustettu 1998. Yhdistyksen tarkoituksena on saada aikaan Liesjärven ja sen ympäristön kaikinpuolista kehittymistä kylän alueella asuvien ihmisten parhaaksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kyläläisten yhteistoimintaa ja palvelujen pysymisen ja uusien saamisen puolesta. Se järjestää erilaisia tapahtumia kylän muiden järjestöjen kanssa.

Vuonna 2010 yhdistys sai hallintaansa entisen kyläkoulun, jossa kokoontuvat myös monet kerhot ja kyläyhdistyksen kuukausikokoontumiset, jonne ovat kaikki kyläläiset tervetulleita . Koulukiinteistölle saatiin jo loppukesän 2010 aikana kuntosali kyläläisten käyttöön.lty.jpg

Liesjärven työväenyhdistys ry pitää yllä kylän kokoontumispaikkaa, Liesjärven työväentaloa. Sitä voi vuokrata juhlien tai muiden tapahtumien pitopaikaksi.

Liesjärven metsästysseura

Pitää huolen, ettei hirvi-, peura- ja pienriistakanta kasva liian suureksi.

Liesjärvi Line Dancers

Vuoden 1999 helmikuussa alkunsa saanut rivitanssiryhmä.

Alusta asti ryhmä on aktiivisesti käynyt myös esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa (esim. syntymäpäivät, häät, markkinat, pikkujoulut). Aluksi pääpaino oli kantrimusiikissa ja kantririvitanssissa, mutta vuosien myötä uusien tuulien mukana on tullut mukaan hyvin erilaiset musiikkigenret. Nykyään puhummekin enemmän rivitanssiharrastuksesta kuin varsinaisesta kantritanssista. Tanssimmehan tänä päivänä hyvin paljon kantrimusiikin lisäksi muun muassa rock, pop, hiphop, iskelmä, lattari yms. musiikkeihin.

Ohjaajana toimii Janette Koskinen (puh. 040-5085354 / mattila.janette(a)luukku.com). Ryhmämme on kaiken aikaa avoinna uusille harrastajille. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Kotisivumme löydät osoitteesta http://liesjarvidancers.suntuubi.com/

Liesjärven kalastuskunta

Liesjärven suojelu

Liesjärven osakaskunta

pa210007_erja_ihamaki.jpg