Ajankohtaista

Liesjärven kylätalolla on kaikki harrastustoiminta peruttu huhtikuun loppuun asti. Välttäkää myös muutoin kuntosalin käyttöä ja yhteisissä tiloissa liikkumista. Koitetaan näin osaltamme hidastaa covid-19 epidemian etenemistä.


Liesjärven kyläyhdistys lainaa kyläläisille kylätalolla olevia kuntoiluvälineitä.

Lainaan on mahdollista saada kahvakuulia (2-16 kg), käsipainoja (2-5 kg), levypainoja (5-20 kg) ja pumppi-settejä.

Välineet lainataan siinä järjestyksessä, jossa pyynnöt lainaamisesta saapuvat sähköpostiin. Kuitenkin kylätalon kuntosalin käyttäjät ja jumpissa kävijät ovat etusijalla, jos pyyntöjä tulee paljon. Sähköpostinne ja siihen antamamme vastaus ovat sopimus välineiden lainasta ja niiden palauttamisesta.

Yhdelle lainaajalle voidaan luovuttaa 3 eri välinettä (käsipainopari on yksi väline, pumppi-setti on yksi väline, kahvakuula on yksi väline jne.).

Välineet lainataan nyt huhtikuun alkaessa yli kaksi viikkoa käyttämättä olleesta kylätalosta. Niitä eipuhdisteta ennen luovuttamista. Lainaaja vastaa itse puhdistamisesta ennen kuin alkaa käyttää välineitä.

Välineiden käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Lainauksen aikana rikkoontuneen välineen lainaaja korvaa kyläyhdistykselle.

Lainaaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:
1. Lähetä osoitteeseen liesjarvi.info@gmail.com sähköposti, jossa kerrot, mitä haluat lainata. Tee tämä lauantaihin 4.4. klo 18 mennessä.
2. Nouda toivomasi välineet (tai ne mitä oli saatavilla) kylätalon pihasta sunnuntaina 5.4. klo 16-17 välisenä aikana. Sinulle kerätään välineet pihalle valmiiksi noudettavaksi.
3. Pidä välineitä lainassa niin kauan, kunnes niiden palautusajankohdasta on lähetetty sinulle viesti. Palautus tapahtuu sitten, kun kylätalon tilat on mahdollista ottaa jälleen kuntoilijoiden käyttöön.
4. Palauta välineet ilmoitettuna ajankohtana kylätalon pihaan PUHDISTETTUNA.

Tällä käytännöllä vältämme turhia käyntejä kylätalolla. Välineiden lainasta maksetaan 10e koko jaksolta. Kertyneellä rahalla desinfioidaan palautetut välineet ja tehostetaan kylätalon siivousta, kun tilojen käyttö on mahdollista aloittaa. Lasku tulee sähköpostiin.


KYLÄYHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS

Liesjärven kyläyhdistyksen kevätkokous siirtyy vallitsevan korona-tilanteen vuoksi pidettäväksi 8.4.2020 klo 18.00. Kokous pidetään etäyhteyksillä, Microsoft Teams- palvelulla. Ilmoittautumiset kokoukseen viimeistään 6.4.2020 klo 18.00 mennessä sähköpostilla heli.k.halonen@gmail.com. Avustamme yhteyksien kanssa. Yhteys kokoukseen avataan jo 17.45 jotta ehdimme hyvin tarkastaa yhteyksien toimivuuden ja opastamme tarvittaessa niiden kanssa. Otattehan rohkeasti yhteyttä Heliin asian tiimoilta.


APUA KYLÄLÄISILLE

Korona-virus jyllää ja aiheuttaa nyt monenlaista huolta ja päänvaivaa, varsinkin kun välimatkat ovat meillä pitkiä. Jos tarvitset apua jossakin päivittäisessä asiassa, askareessa tai esim. kaupassa käymisessä, voit ilmoittaa avun tarpeesi meille.

Liesjärven kyläyhdistys järjestää apua sitä tarvitseville. 
Voit ilmoittaa avuntarpeesi liesjarvi.info@gmail.com tai puhelimitse Taito Syrjälälle 040 021 9511.


KESÄTÖIHIN LIESJÄRVEN KYLÄYHDISTYKSELLE

OP Lounaismaa tarjoaa tänä vuonna tuen yhteensä sadan nuoren työllistämiseksi Salon, Someron, Forssan ja Tammelan alueen yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Liesjärven kyläyhdistys ry on yksi näistä.

Liesjärven kyläyhdistys etsii yhtä nuorta kesätyöhön. Työntekijän tulee saavuttaa 15 vuoden ikä viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä. Työntekijä ei saa täyttää 18 vuotta kesätyössä ollessaan.

Kesätyötä tulee hakea viimeistään 19.4.2020 lähettämällä hakemus sähköpostitse osoitteeseen heli.k.halonen@gmail.com.

Kesätyöntekijä tulee toimimaan yhdistyksen kesätapahtumien valmistelussa sekä tapahtumissa erilaisissa tehtävissä kuten lipunmyynnissä, buffetissa, ohjelman järjestelyssä ja siivouksessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu kylätalon ylläpitoon ja siisteyteen liittyvät työt. Työ jaksottuu tapahtumapäiville ja niiden valmisteluun, pääsääntöisesti kesän perjantait ja lauantait. Työntekijä tekee kesän aikana noin kahden viikon työtunnit.

Kesätyöntekijän tehtävänkuva selkiytyy, kun kevät etenee ja saamme tietoa siitä, minkälaisia tapahtumia kesän aikana Suomessa on mahdollista järjestää.

Odotamme kesätyöntekijältä asiakaspalveluhalukkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia osittain itsenäisesti kesäkahvilassa.

Lisätietoja Heliltä 050 340 7944


Liesjärven Kylätalolla tapahtuu:

Maanantaisin

Seniorijumppa klo 9.30-10.30 16.3. PERUTTU!

Kunnan kuntojumppa  klo 18.30-19.30 PERUTTU!
Kylätalolla on mahdollisuus kuntoliikuntaan maanantaisin klo 18:30 alkaen.

Parittomien viikkojen maanantaina on ohjattua lihaskuntojumppaa. Helppoja liikkeitä, joita voi tehdä oman kunnon mukaan. Ohjaajana Heli Halonen.

Parillisten viikkojen maanantaina ohjaajalla voi tulla aikataulumuutoksia. Lähtökohta on, että ohjattua jumppaa on tarjolla. Mikäli ohjaaja on estynyt, jumppaajilla on kuitenkin pääsy kuntosalille omatoimiharjoitteluun klo 18:30.

16.3.2020 jumppa tai kuntosali
23.3.2020 jumppa
30.3.2020 jumppa tai kuntosali
6.4.2020 jumppa
13.4.2020 PÄÄSIÄINEN
20.4.2020 jumppa
27.4.2020 jumppa tai kuntosali
4.5.2020 jumppa
11.5.2020 jumppa tai kuntosali
18.5.2020 jumppa

Kevätkauden hinta on 15e. Kertamaksu 2e. Yhden kerran voi käydä kokeilemassa maksutta.

Keskiviikkoisin

Monitoimikerho PERUTTU!
1.-6. luokkalaisille klo 17.00-18.30. Kerhossa askarrellaan, leikitään, leivotaan ja pelaillaan erilaisia pelejä. TULE MUKAAN!

Kerhon ohjaajat:
Iida Enberg puh. 040 1931772
Roosa Aaltonen puh. 045 6616948
Tammelan SRK

Tortstaina

19.3. klo 14 Senioreiden tapaaminen PERUTTU!

Sunnuntaisin

Pelikerho PERUTTU! 
15.3. klo 17-19 eskari ikäisestä vaari ikään asti, lautepeleistä videopeleihin, ohjaajana Tero Kosunen.


DIGI-PAJA

Myös Digi-paja on toistaiseksi tauolla. Etäopastuksen mahdollisuutta selvitellään Digi-Welhon kanssa.


Liesjärven Kyläyhdistys vuorkaa klapikonetta kyläläisille ja kesäasukkaille. Vuokra 10€ / vrk. Vuokrausta hoitaa Jussi Kannisto puh. 040 668 2240.