HyvinLiikKuVa ry

HyvinLiikKuVa ry

HyvinLiikKuVa ry on vuodesta 2015 lähtien toiminut liesjärveläinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää sekä edistää ja tukea hyvinvointia, liikunta- ja kulttuuriharrastusta sekä harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa Suomessa. Näistä elementeistä koostuu yhdistyksemme nimikin Hyvinvointi, Liikunta, Kulttuuri ja Vapaa-aika.

Toiminta

Yhdistys järjestää viikoittain kevät- ja syyskaudella ryhmäliikuntatunteja Sali 836:n tiloissa (os. Liesjärventie 836, 31350 Liesjärvi). Tiistaisin Tiistaitreenit, keskiviikkoisin Äijäreenit, torstaisin Tanssiksi / Live-Tanssiksi yhdessä tanssiorkesteri Ajomiehen kanssa ja joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Rivitanssi.

Lisäksi säännöllistä kulttuuritoimintaa tarjoavat Ukulelekerho sekä Elokuvakerho. Perinteiseksi kulttuuritapahtumaksi on muodostunut myös vuosittain järjestämämme Live-Tanssiksi tapahtuma yhdessä tanssiorkesteri Ajomiehen kanssa.

Kesäkaudella liikumme myös porukalla erilaisilla teemoilla. Ohjelmassa on ollut mm. metsäjoogaa, sauvakävelyretkiä, toiminnallisia pihatreenejä ja piha-Tanssiksia.

Koko perheen yhteisiä tapahtumia ovat myös perinteiset kevätkauden päättäjäiset sekä pikkujoulut. Lisäksi teemme erilaisia kulttuuriretkiä eri teemoilla. Käymme yhdessä mm. teatteri- ja musikaaliesityksissä ja muissa kiinnostavissa tapahtumissa jäsenistön toiveiden mukaan.

Yhdistyksen toiminnasta ilmoittelemme kunnan internetsivuilla sekä Facebookissa Liesjärven ja naapurikylien sivuilla ja alueen tapahtumaryhmissä sekä yhdistyksemme omassa Facebook-ryhmässä "Sali 836".

Lisätietoja toiminnastamme saat myös puheenjohtaja Janette Koskiselta p. 040 508 5354.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME!