HyvinLiikKuVa ry

HyvinLiikKuVa ry

HyvinLiikKuVa ry on vuodesta 2015 lähtien toiminut liesjärveläinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää sekä edistää ja tukea hyvinvointia, liikunta- ja kulttuuriharrastusta sekä harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa Suomessa. Näistä elementeistä koostuu yhdistyksemme nimikin HYVINvointi, LIIKunta, KUlttuuri ja VApaa-aika.

Toiminta

Yhdistys järjestää viikoittain kevät- ja syyskaudella ryhmäliikuntatunteja Sali 836:n tiloissa (os. Liesjärventie 836, 31350 Liesjärvi). Tiistaisin Tiistaitreenit, keskiviikkoisin Äijäreenit, torstaisin Tanssiksi ja joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Rivitanssi. Lisäksi elokuvakerho kokoontuu silloin tällöin.
Kesäkaudella ollaan liikuttu myös porukalla erilaisilla teemoilla, ohjelmassa on ollut mm. metsäjoogaa, sauvakävelyretkiä, toiminnallisia pihatreenejä ja piha-Lavista.
Koko perheen yhteisiä tapahtumia on myös perinteiset kevätkauden päättäjäiset sekä pikkujoulut. Lisäksi ollaan tehty erilaisia kulttuuriretkiä eri teemoilla. Ollaan käyty yhdessä mm. teatterissa ja musikaalissa sekä LiveLavis-tapahtumissa.
Yhdistyksen toiminnasta ilmoittelemme kunnan internetsivuilla sekä Facebookissa Liesjärven sekä naapurikylien sivuilla ja yhdistyksemme omassa Facebook-ryhmässä (Sali836).


Yhteyttä voit ottaa puheenjohtaja Janette Koskiseen p. 040 508 5354.