Liesjärven Kyläyhdistys ry

Liesjärven Kyläyhdistys ry

Liesjärven kyläyhdistyksen tarkoituksena on kehittää Liesjärven kylää ja lähiympäristöä eri osa-alueilla kyläläisten ja vapaa-ajanasukkaiden parasta ajatellen. Yhdistyksen tahtotila on edistää kyläläisten ja kylän yhdistysten yhteistoimintaa. Yhdistyksen tavoite on toimia alueen palvelujen pysymisen varmistamiseksi ja uusien palvelujen saamiseksi. Yhtenä toimintamuotona on tapahtumien järjestäminen niin itsenäisenä toimijana kuin erilaisten sidosryhmien kanssa.

Liesjärven kyläyhdistyksen toiminnan kiinnekohta on entinen kyläkoulu, jota nykyisin kylätaloksi kutsutaan. Kyläyhdistys ylläpitää taloa, vuokraa siinä olevia asuntoja, huolehtii harrastetiloista sekä pihapiiristä. Kylätalolla kokoontuvat monet kerhot, jumpat ja kyläyhdistyksen kokoontumiset. Ajoittain myös muut paikalliset yhdistykset kokoontuvat talon suojissa. Kylätalolla on kuntosali, joka on useampien kyläläisten liikuntaharrastuksen päänäyttämö.

Monet kyläyhdistyksen järjestämät tapahtumat ovat vakiinnuttaneet paikkansa kylän vuoden kierrossa. Kesäperjantaisin tavataan kesätorilla ja heinäkuun viimeisenä lauantaina juhlitaan Liesjärven kyläjuhlassa. Vuoden vaihtumista juhlistetaan uudenvuoden vastaanotossa joulukuun 31. päivän iltana.

Kyläyhdistyksen toiminnasta ajankohtaista tietoa saa näiden sivujen Ajankohtaista-osiosta, kuukausittain ilmestyvästä tiedotuslehtisestä Läpyskästä sekä Facebook- ja Instagram-sivuilta.  

Liesjärven Kyläyhdistys ry:n johtokunta 2024


Puheenjohtaja: Heli Halonen
Sihteeri: Kari Wallgren
Talousasiat: Matti Niittymäki, puh. 040 8673 730, matti.niittymaki@icloud.com
Muut jäsenet: Taito Syrjälä, Hanna Hietala, Matti Törmäkangas ja Hannele Mäenpää

Toiminnantarkastajat:
Sari Vesander ja Erja Ihamäki

Yhdistyksen tilinro: FI60 5025 2040 0056 01Läpyskän aineistot & nettisivut

liesjarvilapyska@gmail.com


Liesjärven Kyläyhdistys ry:n johtokunta

liesjarvi.info@gmail.com